Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk uw afspraak

Welkom bij Carteam Auto Verdel

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Auto Verdel is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Roelofarendsveen en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Auto Verdel

Alle merken En alle types

Bij Carteam Auto Verdel in Roelofarendsveen vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Auto Verdel! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Auto Verdel.

Meer informatie

Carteam Auto Verdel

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Rachel Cornelisse
Rachel Cornelisse
Vriendelijk personeel, als je belt kan je snel terecht vaak nog dezelfde dag. Wanneer je auto voor APK moet is die binnen no time weer klaar gerepareerd en wel. Al met al een fijne garage met schone werkplaats! 🚙
R. Busby
R. Busby
Vriendelijke mensen met vakkennis. Mooi aanbod aan tweedehands auto’s. Ik kreeg zelfs een Vietnamese snack aangeboden die een andere klant eerder op de dag in meervoud had meegebracht ter waardering voor hun service.
F Kaamaa
F Kaamaa
Laatst mijn aansteker voor reparatie gebracht. Kwam echt als nieuw terug!!
Robin Irene Netscher
Robin Irene Netscher
Begin dit jaar een auto gekocht en er waren achteraf nog wat puntjes die ze netjes hebben opgelost en ze hebben zelfs nog wat extra dingen gedaan die ik zelf niet had opgemerkt, goede service achteraf. Net zo belangrijk als dat het een fijne auto is..
Arthur IJsselmuiden
Arthur IJsselmuiden
Goede nette mensen/ garage , we hebben daar onze mini gekocht, er waren nog wat probleempjes maar ze hebben het netjes op gelost. Rijden nu alweer 8 maanden zonder problemen.
Bekijk beoordelingen