Open

Acties

Auto Basischeck in Willemstad

Carteam Auto Verdel

BasischecK, DAT RIJDT WEL ZO PRETTIG

Stelt u zich het eens voor: op weg naar Zanzibar Beach. En dan met autopech langs de weg staan. Langsrazend verkeer aan de ene kant en huilende kinderen aan de andere kant. Een basischeck zorgt ervoor dat u zorgeloos op stap kunt.

CONTACT

TOPFIT VOOR TOPPRESTATIES

Auto's worden met hoge temperaturen veel zwaarder belast dan bij gebruik in koelere klimaten. Het is dan ook extra belangrijk dat de auto helemaal in orde is. Een basischeck geeft hier een goed inzicht in de actuele conditie van uw auto en kan veel leed besparen.

AANHANGER ACHTER DE AUTO
Het spreekt voor zich, een aanhanger achter de auto belast de auto extra. Zo moeten de motor en remmen meer werk verrichten. Ook het koelsysteem, de banden en het remsysteem moeten 100% in orde zijn.

HOGER STROOMVERBRUIK
Maar er zijn nog meer aandachtspunten. Zo wordt ook veel meer stroom verbruikt door bijvoorbeeld ventilatoren die de motor extra moeten koelen bij heet weer. Ook de airco, de koelkast en navigatieapparatuur vragen extra stroom, de accu en dynamo moeten hiervoor topfit zijn.

CONTACT

Carteam Auto Verdel
Carteam Auto Verdel

WAT WIJ CONTROLEREN

Bij een basischeck controleren we uw auto op alle belangrijke punten, zodat u onbezorgd en veilig naar uw bestemming kan vertrekken. Dit zijn onder andere:

Motorolie
Koelsysteem
Remsysteem
Ventilateurriem/Multisnaar
Verlichting en ruitenwissers
Banden
Remsysteem
Ruitenwisser
Vloeistoffen
Verlichting
Accu

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Auto Verdel?

Bij Carteam Auto Verdel staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Auto Verdel is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN